Pravo povlačenja iz kupnje - povrat robe

Obavijestiti tvrtku u roku od 14 dana da raskida ugovor bez da mora obrazložiti svoju odluku. Vraćena roba se vraća u roku od 14 dana od otkazne poruke, bez naknade.

Kupac je dužan snositi troškove nastale pri vraćanju predmeta kupnje. Kupac mora pismeno obavijestiti ponuditelja o namjeravanom povratu u roku od 14 dana od primitka robe na

agregat@e-disti.com i vratiti robu u roku od 14 dana. Uvijek nas možete kontaktirati za pomoć pri pokretanju procesa povratka robe putem telefonskog broja +385 1 67 02 226

Proizvod zajedno sa kontaktnim podacima i IBAN broj računa poslati na adresu podružnice:

e-Disti d.o.o.
10000 Zagreb
Hrvatska

 

Naknadu ćemo vratiti najkasnije 14 dana nakon primitka potvrde o otkazivanju ili po primitku vraćenog proizvoda. Naknadu vraćamo na Vaš transakcijski račun (troškove trnsakcije su pokriveni sa naše strane) ili na zahtjev kupca u gotovini ako naknadu tražite u našoj poslovnici.

U slučaju povrata robe zbog reklamacije kupac je dužan istu vratiti najkasnije 30 dana nakon otkazivanja ugovora. Tvrtka mora izvršiti povrat sredstava što je prije moguće a najkasnije 14 dana nakon primitka obavijesti o otkazivanju narudžbe.

Korisnik mora vratiti dobivenu robu neoštećenu i nepromijenjenu. Ne smije se koristiti. Molimo vratite robu u originalnoj ambalaži.

Ako ste primili neodgovarajući broj naručenih proizvoda koji se razlikuju od količine na dokumentima o preuzimanju ili ako je roba oštećena tijekom prijevoza, obratite se dostavi isporuke.

Kupljeni proizvodi zamjenjuju se za isti proizvod samo ako su oštećeni ili na drugi način neupotrebljivi u trenutku kupnje.

U slučaju da g-ore navedeni uvjeti nisu ispunjeni, morat ćemo odbiti žalbu robe ili naplatiti štete u slučaju oštećene izvorne ambalaže ili vizualne upotrebe proizvoda.

 

Oprez!

Ako ugovor obavlja pravna ili fizička osoba koja obavlja dobru djelatnost, bez obzira na njegov pravni oblik ili vlasništvo, odredbe ovoga poglavlja neće se primjenjivati na njega.

Zahtjevi za povratom pravnih osoba smatraju se pojedinačno, uzimajući u obzir okolnosti i mogućnosti koje pružaju naši dobavljači.

Imajte na umu da u tim slučajevima možemo zamijeniti samo druge proizvode po vašem izboru i nećemo vam vratiti cijenu kupnje.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X