Uvjeti plaćanja

 

Nakon kupnje u online trgovini, automatski ćete dobiti e-mail potvrdu narudžbe i potvrdu o uspjehu kupnje. Poslije toga će vas  kontaktirati s naši prodavači, s točnim informacijama o zalihama i rokovima isporuke. Nakon toga možete izvršiti uplatu za narudžbu na dva načina:.

 

 Plaćanje po ponudi

 

Ako želite platiti narudžbu putem fakture to posebno označite u obrascu narudžbe koji se nalazi u košarici. Provjerit ćemo kako brzo vam možemo isporučiti naručenu robu i poslati vam procjenu što je prije moguće zajedno sa svim podacima. Sa ponudom (putem  e-banke ili druge banke) plaćate naručenu robu. Kada se plaćanje prikaže na našem transakcijskom računu, robu ćemo isporučiti putem dostave na vašu adresu ili nam možete poslati potvrdu o plaćanju kako biste omogućili brzu obradu Vaše narudžbe.

 

Ne preporučujemo da izvršite plaćanje u ponudi odmah nakon primitka informativnog pregleda kupnje jer ne možemo jamčiti da ćemo isporučiti robu koju ste platili u željenom roku. Pričekajte našu potvrdu e-poštom, gdje ćemo Vam poslati ispravne podatke o stanju robe i roku isporuke.

 

Odgođena plaćanja

Za javnu upravu, škole, institute, ministarstva, javne ustanove ili poznate hrvatske tvrtke s kreditnim rejtingom, također možemo odobriti odgođeno plaćanje. Za više informacija, molimo kontaktirajte nas.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X