SERVIS I POPRAVAK AGREGATA

 

Imate li problem s vašim dizelskim agregatom? Tražite stručnjaka za popravak agregata? Onda se došli na pravo mjesto. Naš tim se specijalizirao za popravke svih vrsta i marki dizelskih agregata. Naše dugogodišnje iskustvo u popravljanju dizelskih agregata znači da imamo vještine i stručnost za rješavanje problema s vašim agregatom. Mi smo tim visokokvalificiranih i iskusnih inženjera strojarstva, elektrotehnike i akustike s više od 10 godina iskustva u području dizelskih agregata i UPS sistema. Nudimo kompletnu uslugu, uključujući planiranje i savjetovanje, ugradnju, iznajmljivanje i servisiranje, pružajući vam neprekidno napajanje u slučaju nestanka struje ili smetnji. Ako želite riješiti problem, na primjer s (ne) paljenjem agregata, nedovoljnom izlaznom snagom ili želite rezervirati termin za preventivni godišnji pregled, stojimo vam na raspolaganju. Možemo ukloniti brojne komplikacije s agregatima, kako električne smetnje s razvodnim i priključnim ormarima, tako i mehaničke smetnje na motoru. Za dijagnostiku vam nudimo brz i učinkovit odgovor našeg servisnog odjela. Svjesni smo razornog utjecaja kvara agregata na vašu tvrtku pa nudimo 24 – satnu dežurnu uslugu u cijeloj zemlji s kojom vaša tvrtka može ponovno pokrenuti agregat i nastaviti s radom što je prije moguće. Nudimo premium uslugu s 24 – satnom podrškom i 4- satnim vremenskim odazivom, čime spriječavamo gubitak podataka, sigurnosne probleme i općenite smetnje u vašem radnom procesu. Naše usluge pokrivaju sve aspekte koji se odnose na dizelske agregate. Možemo vam ponuditi podršku za vaše postojeće jedinice ili možemo savjetovati i ažurirati jedinicu najnovijom tehnologijom i daljinskim upravljačem. Osim što štitimo opskrbu električnom energijom, pozitivno doprinosimo ekološkim i financijskim ciljevima naših kupaca. Naš strateški pristup dizajnu i radu sustava znači da je potrošnja goriva svedena na minimum, a agregat je uvijek dostupan kada vam zatreba. Za više informacija kontaktirajte nas putem online obrasca ili nas nazovite na 01 23 50 200.

Za više informacija kontaktirajte nas putem online obrasca ili nas nazovite na 01 23 50 200.

 

 Zašto odabrati naš tim?

 

Fiksna cijena dijagnostike dizelskog agregata

Nudimo jedinstvenu opciju usluge po fiksnoj cijeni za sve dizelske agregate do 500 kVa, što osigurava izuzetan omjer cijene i kvalitete. Posjetit će vas profesionalni inženjer koji će procijeniti stanje vašeg agregata i obaviti cjeloviti dijagnostički pregled za fiksnu cijenu od 1500 kn + PDV.

Zamjenski agregati za vrijeme popravka

Da bismo osigurali rezervno napajanje u slučaju kvara vašeg agregata, imamo na raspolaganju više agregata do 500 kVa. Kako bismo osigurali SLA ugovore o održavanju, koristimo vlastiti kamion s dizalicom, koji nam omogućuje isporuku zamjenskog agregata u izuzetno kratkom roku.

Služba za hitne pozive

Koga ćete nazvati kad vam otkaže UPS sistem ili agregat za rezervno napajanje?

Stojimo na raspolaganju da vam pomognemo kada smo vam najpotrebniji. Razgovarajte s obučenim terenskim inženjerom koji će putem telefona pokušati riješiti vaš problem i dati vam savjet. Ako je inženjer potreban na licu mjestu, on će poslati servisni tim na vašu lokaciju. Naš cilj je da čim prije budete potpuno operativni.

Najviše za vaš novac

Pružamo vam visokokvalitetnu uslugu po razumnoj cijeni. Naša usluga nudi izuzetan omjer cijene i kvalitete, opravdan izvješćima o pruženim uslugama i preporukama za budućnost. Naši inženjeri imaju vještine i stručnost za pružanje svih usluga koje su vam potrebne.

Podrška 365 dana u godini

Naša korisnička podrška dostupna je 365 dana u godini, bez obzira na vašu lokaciju. Donosimo stručno znanje o proizvodima i aplikacijama prilagođenim vama i vašem industrijskom sektoru.

Odlične reference

Kroz našu mrežu stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u servisiranju i tehničkoj obuci uspostavili smo više od 3000 sistema širom svijeta.

Kompletna ponuda

Naš servisni tim nudi sve, od planiranja, puštanja u rad i ugradnje do popravaka i održavanja. Također nudimo analitičke usluge, nadzor i najam opreme.

Certificirana kvaliteta

Posjedujemo certifikat ISO 9001 kojim uspješno dokazujemo kvalitetu usluge i procesa. Naši proizvodi certificirani su prema najvišim standardima zemalja Europske unije. Osiguravaju visoku raspoloživost i dugoročno pouzdan rad!

 
 
Preporuka vođe servisa
 
 
Ako vaš agregat nije servisiran u zadnjih 12 mjeseci ili je neispravan, savjetujem vam da nas kontaktirate radi dijagnostičkog pregleda po fiksnoj cijeni.
 
Potrudit ćemo se pružiti vam izvrsno servisno iskustvo. .
 
Pridružite se našim brojnim korisnicima koji nam povjeravaju održavanje više od 500 agregata snage do 2000 kVa i osigurajte si naše usluge 365 dana u godini.
 
Sebastjan Lavrič Osnivač & CEO
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ako imate bilo kakvih problema s vašim agregatom, generatorom ili ako se već pokvario, mi smo ovdje vam u što kraćem vremenu omogućimo rad vašeg agregata. Pružamo usluge u cijeloj zemlji uz mogućnost 24/7 usluge. Kod naših stranaka smo poznati po stalnim naporima da pružimo kvalitetnu uslugu i premašimo očekivanja stranki.

Za više informacija kontaktirajte nas putem online obrasca ili nas nazovite na +385 1 67 02 226.

 

KONTAKTIRAJTE NAS ZA SERVIS
Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X